De LangeTermijnBelegger

Voor beleggen met index fondsen op basis van Conjunctuur Analyse

Over

De LangeTermijnBelegger website wordt onderhouden door een ervaren belegger. Mijn achtergrond is bedrijfseconomie aangevuld met diverse post-academische studies waaronder het CFA programma. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest voor Nederlands grootste private bank en één van de grootste pensioenvermogensbeheerders van Europa. Momenteel ben ik onafhankelijke vermogensbeheerder voor zowel particuliere als institutionele klanten.

Ik richt me met deze website op het assisteren van de langetermijnbelegger (beleggingshorizon vanaf 5 jaar) bij het maken van gestructureerde investeringsbeslissingen.

Hierbij staat het volgende centraal
1. het behalen van een goed rendement,
2. minder tijd besteden aan het beheren van de beleggingen,
3. rationeel risicobeheer.

Ik wil aantonen dat succesvol beleggen voor een groot deel afhangt van discipline en structuur en dat hierdoor de risico’s goed te beheersen zijn. Wanneer we dit combineren met lage kosten hebben we de beste uitgangspositie voor het behalen van goede rendementen.

Op basis van een relatief eenvoudig model pas ik mijn portefeuille aan aan de economische cyclus. Op basis van dit model was ik in zowel 2000 en 2007 op tijd uit aandelen om de crash te vermijden. Ook in 2011 richtte ik tijdig de portefeuille defensief in, zoals hier terug te vinden is op deze website.

Mijn Credo: “Beheers de risico’s, dan komt het rendement vanzelf”

U kunt contact met mij opnemen voor meer informatie maar ook voor een second opinion of advies.
Het email adres is: info@delangetermijnbelegger.nl

disclaimer
Alle artikelen op deze website zijn bedoeld om informatie te verstrekken over een beleggingsstrategie. De auteur van deze website belegt zelf op basis van deze strategie en geeft met deze website de redenatie achter beleggingsbeslissingen aan. Op geen enkele manier is deze website bedoeld als beleggingsadvies. Blijf bij het nemen van beleggingsbeslissingen altijd kritisch en wantrouw mooie verhalen.

Deze website wordt uitgegeven door Yellow Duck Creative Concepts.

 

 

 

 

 

 

 

 


Mijn link-partners:

www.peerhoes.nl

JJK. raadsman

 Kinderyoga

kindertrainingen op sociaal emotioneel gebied

Comments are closed.